top of page

Tak for din bestilling

Tak fordi du har valgt os til at stifte dit nye selskab!

 

Etableringen af virksomheden er nu i fuld gang.

Du skal nu:

 

  1. Udfylde vores hvidvaskformular her (Husk det er alle stiftere, der skal uploade ID)

  2. Overføre selskabskapitalen på typisk DKK 40.000 på vores klientkonto i Nykredit Bank 5470-3578740. Selskabskapitalen skal overføres fra stifterne

  3. Underskrive stiftelsesdokument som vi sender til dig i en anden mail snarest

 

I denne artikel kan du læse mere om, hvordan processen for stiftelse af selskab er.

 

Fast lav pris på alt du har brug for som start-up - Læs mere om Start-Up pakken her.

Vores seneste artikler

Det med småt

 

Vi er et advokatfirma, og vi er derfor forpligtet til at oplyse dig om en række forhold, som du kan læse her.

 

Prisen for stiftelsen er kr. 975 ekskl. moms og gebyr til Erhvervsstyrelsen på kr. 670.

 

Selskabskapitalen skal returneres eller udbetales i forlængelse af sagens afslutning på en af selskabet tilhørende konto. 2 måneder efter at vi har sendt CVR-nr. til dig, tager vi forbehold for at opkræve et gebyr på 500 kr. ekskl. moms pr. påbegyndt måned, hvor vi skal have selskabskapitalen indestående på klientkontoen.

 

Ved overførsel af selskabskapitalen til udenlandsk konto opkræves et gebyr på kr. 250 ekskl. moms.

 

Positive renter på klientbankkontoen afregnes ikke klienten, da klienten ved overførsel til klientkontoen accepterer særlig aftale herom.

Efter databeskyttelsesforordningen skal vi orientere om vores behandling af personoplysninger, og hvilke rettigheder, de registrerede har. Læs vores persondatapolitik her.

 

Som kunde hos et advokatfirma har man efter reglerne om hvidvaskning af økonomiske midler pligt til at afgive identitetsoplysninger vedrørende navn, adresse og CVR-nummer, ejerbog samt identitetsoplysninger for ejere der ejer 25 % af kapitalen i form af kopi af pas, kørekort eller anden officiel billedlegitimation.

 

Simple Law Advokatanpartsselskab er en del af STM Law Advokatanpartsselskab og har CVR-nr. 37184578. Simple Law er medlemmer af Advokatsamfundet og dækket af en lovpligtig advokatansvarsforsikring.

 

Vor service er baseret på dansk lovgivning samt dine instrukser. Rådgivning om samtlige moms. skatte- og afgiftsmæssige forhold samt værdiansættelser forudsættes indhentet eller bekræftet fra anden side. Vort ansvar for sagens håndtering er begrænset til DKK 2,5 millioner. Du kan læse vores forretningsbetingelser her.

bottom of page