top of page

Det kan vi hjælpe med

Vi kan hjælpe med juridiske standard ydelser. Vi har udvalgt en række ydelser, som vi meget gerne vil hjælpe dig med.

 

Udfyld formularen eller skriv til os, hvis du har spørgsmål. 

Oprettelse af ApS

Pris DKK 975,-

Du kan nemt oprette din nye ApS ved kontant indskud på vores klientkonto. Vi er et advokatfirma og medlemmer af Advokatsamfundet. Det er din garanti for en professionel og sikker start på din nye virksomhed. ApS har begrænset hæftelse med dit indskud på min. DKK 40.000. Opret dit nye ApS til en fast lav pris.

Ændring af ApS

Pris DKK 995,-

Skal dit eksisterende er ApS ændre navn, have ny ledelse eller noget helt tredje, så hjælper vi meget gerne.

Det kræver typisk en generalforsamling, måske nye vedtægter og anmeldelse til Erhvervsstyrelsen. Prisen er eksl. moms og gebyr til Erhvervsstyrelsen på typisk kr. 180.

Salgs- og lev.betingelser

Pris DKK 995,-

Driver du virksomhed, bør du altid have salgs- og leveringsbetingelser, uanset om du handler med erhvervskunder eller forbrugere. Salgs- og leveringsbetingelser er dine betingelser over for dine kunder. Du modtager et sæt skræddersyet salgs- og leveringsbetingelser til fast lav pris.

Læs mere

Ændring af tegningsregel

Pris DKK 995,-

Skal dit ApS have ny tegningsregel? Det hjælper vi gerne med. Det kan skyldes en ny medejer ind eller ud, ændring i ledelsen eller krav fra banken. Vi laver generalforsamling og vedtægter. Prisen er eksl. moms og gebyr til Erhvervsstyrelsen på kr. 180.

Direktørkontrakt

Pris DKK 995,-

En direktørkontrakt er en skriftlig aftale mellem et selskab og en person, der er ansat i selskabet som direktør. Ejer du et ApS, og er du samtidig direktør i virksomheden, så skal du lave en direktørkontrakt. Det fremgår direkte af selskabsloven.

Vi hjælper med udarbejdelsen af din direktørkontrakt til en fast lav pris. 

Læs mere

Ejeraftale

Pris DKK 4.995,-

Er I flere ejere af jeres anpartsselskab, så bør I altid have en ejeraftale. En ejeraftale regulerer det fælles ejerskab af selskabet. Det gælder i forhold til køb, salg, beslutningskompetence, konkurrerende virksomhed og meget andet. Vi hjælper jer trygt i mål med en ejeraftale.

Kapitalforhøjelse

Pris DKK 1.995,-

Ved en kapitalforhøjelse indskyder du flere penge ind i dit ApS eller A/S. Vi hjælper med, at du kommer helt i mål. Vi laver generalforsamling, vedtægter og anmelder til Erhvervsstyrelsen.

 

Prisen er ved kontant forhøjelse, ekskl. moms og ekskl. gebyr til Erhvervsstyrelsen på kr. 180.

Alkoholbevilling

Pris DKK 995,-

Skal dine vedtægter opdateres, så de opfylder kravene til ansøgning om alkoholbevilling? Det kan vi nemt hjælpe med. Vi laver generalforsamling, vedtægter og anmelder til Erhvervsstyrelsen. Prisen er eksl. moms og gebyr til Erhvervsstyrelsen på kr. 180.

Erhvervslejekontrakt

Pris DKK 4.995,-

Skal du udleje eller fremleje erhvervslokaler, så er det vigtigt at lave en erhvervslejekontrakt, der regulerer vilkårene. Det gælder bl.a. i forhold til anvendelse, lejen, depositum, regulering af leje, opsigelse og vedligeholdelse.

Vi hjælper dig med erhvervsleje-kontrakten til en lav fast pris. 

Læs mere

Afståelse

Pris DKK 4.995,-

Skal du Indtræde eller udtræde af et erhvervslejemål ved en afståelse? Det kræver en købsaftale og en godkendelse af udlejer. 

Vi hjælper med udarbejdelsen af både købsaftalen og anmodningen om godkendelse til udlejer til en fast pris, så du kan komme trygt og sikkert igennem din afståelse.

Læs mere

Bestil ydelse

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Tak for din henvendelse

bottom of page